Koppeling EasyTrip en Boxreload

EasyTrip heeft sinds november van dit jaar een samenwerking met Boxreload op het gebied van uitwisseling van gegevens tussen beide systemen.

Boxreload richt zich op samenwerking tussen wegvervoerders. Het delen van informatie maakt een betere planning mogelijk. Boxreload vermindert ‘lege kilometers’ in wegvervoer. De site helpt grote en kleine wegvervoerders met het combineren van lading van twee rondritten van twee trucks – elk met een leeg heen- dan wel retourtraject – en deze te vervangen door één rondrit door één truck; een ‘boxreload’.

Vanuit EasyTrip kunt u elke opdracht dit u wilt laten opnemen in Boxreload met een muisklik overzetten. Alle gegevens die al aanwezig zijn in EasyTrip worden 1 op 1 overgenomen. Ook houdt de koppeling rekening met eventuele extra stops.

Wanneer de opdracht wijzigt stuurt EasyTrip automatisch update berichten naar Boxreload. Zo blijven beide systemen qua informatie gelijk aan elkaar. Ook het verwijderen van de opdracht uit Boxreload is slecht 1 muisklik.

Kijk voor meer informatie op de site van Boxreload

TOP