• ‘Eenvoud’ is het sleutelwoord

    EasyTrip is de transportsoftware voor containervervoerders. Verreweg de meest betaalbare oplossing in de markt, eenvoudig in gebruik en compleet op alle vlakken.
  • Voor en door gebruikers

    Samen met de gebruikers wordt EasyTrip nog steeds uitgebreid. Door nauwe samenwerking met hen worden nieuwe ideeën uitgewerkt en toegevoegd.

EasyTrip Transportsoftware

EasyTrip is de transportsoftware voor containervervoerders. Verreweg de meest betaalbare oplossing in de markt, eenvoudig in gebruik en compleet op alle vlakken. Uiteraard met de lay-out van uw bedrijf. lees meer..

Koppelingen Portbase

De koppelingen met Portbase zijn standaard binnen EasyTrip en is officieel Supplier. Dit geldt voor zowel Roadplanning als voor de import- en exportdocumenten die direct kunnen worden voorgemeld.  lees meer..

TomTom Partner

Sinds november 2013 is EasyTrip officieel partner geworden van TomTom. Er kan nu eenvoudig een link gemaakt worden met de TomTom voor verzenden van orders en terugkoppeling van status en gegevens. lees meer..


Laatste nieuws EasyTrip op Facebook

20 januari, 2017
Volg het allerlaatste nieuws van EasyTrip over nieuwe functionaliteit en nieuwe gebruikers voortaan via onze publieke Facebook pagina.
Lees meer

Digitaal transportopdracht uitwisselen

15 januari, 2017
Binnen EasyTrip  versie 9.0 is het nu mogelijk om de transportopdrachten digitaal uit te wisselen met andere EasyTrip gebruikers. Naast het verzenden van de reguliere PDF-opdracht wordt er een extra
Lees meer

Samenwerking Rietveld / Easytrack

1 januari, 2017
EasyTrip heeft sinds 2015 een nauwe samenwerking met Rietveld op het gebied van koppelingen tussen beide systemen. De ritopdrachten kunnen direct vanuit EasyTrip naar de boordcomputer worden gestuurd en snel
Lees meer

Documenten digitaal bij uw rit in EasyTrip

30 december, 2016
EasyTrip beschikt standaard over de optie om alle documenten van uw rit digitaal op te slaan en te koppelen in plaats van deze te printen of de papieren versie hiervan
Lees meerfooter_1

footer_2

footer_3

footer_4