Nieuws

Laatste nieuws EasyTrip op Facebook

Volg het allerlaatste nieuws van EasyTrip over nieuwe functionaliteit en nieuwe gebruikers voortaan via onze publieke Facebook pagina.

3 weeks ago

EasyTrip Transportsoftware nu ook in België 💪🏼. ACT uit Antwerpen is de eerste die wij begin oktober aan gaan sluiten ter vervanging van TransLINE. #Trots #EasyTrip
www.EasyTrip.nl

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
1 month ago

Na een demonstratie besloot Loodet BV uit Breda vandaag direct voor EasyTrip Transportsoftware te kiezen 💪🏼. #Trots #EasyTrip
www.EasyTrip.nl

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
1 month ago

Containervervoerder Anton Oosterheerd Transport uit Nij Beets start ook binnenkort met EasyTrip Transportsoftware 💪 #Trots #EasyTrip
www.EasyTrip.nl

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
2 months ago

Ook N.B.K logistics BV uit Spijkenisse start in september met EasyTrip Transportsoftware 💪 #Trots #EasyTrip
www.EasyTrip.nl

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
3 months ago
Tijdlijnfoto's

YES! Naxco Logistics Benelux start in september ook met EasyTrip Transportsoftware. #Trots 😁#EasyTrip
www.EasyTrip.nl

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
3 months ago
Tijdlijnfoto's

Ook SVW Bevrachtingen uit Piershil sluit zich aan bij EasyTrip Transportsoftware. #Trots 😁#EasyTrip
www.EasyTrip.nl

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
3 months ago

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
3 months ago
Tijdlijnfoto's

Na een demonstratie besloot Johan Sagt Transport uit Dussen direct voor EasyTrip Transportsoftware te kiezen. #Trots #EasyTrip
www.EasyTrip.nl

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
4 months ago
Tijdlijnfoto's

Plantex uit Boskoop stapt over naar EasyTrip Transportsoftware. #Trots #EasyTrip
www.EasyTrip.nl

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
5 months ago
Tijdlijnfoto's

Na een demonstratie besloot ook Van der Windt uit Maasdijk voor EasyTrip Transportsoftware te kiezen. #Trots #EasyTrip
www.EasyTrip.nl

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
« 1 of 3 »
Meer lezen

Digitaal transportopdracht uitwisselen

Binnen EasyTrip  versie 9.0 is het nu mogelijk om de transportopdrachten digitaal uit te wisselen met andere EasyTrip gebruikers. Naast het verzenden van de reguliere PDF-opdracht wordt er een extra bestand meegestuurd naar de uitvoerende partij. Deze opdracht is met 1 druk op de knop te importeren en scheelt veel tijd en verkleint de kans op fouten tijdens het overtikken van de order.

cc12bdb1-5a0a-4808-9022-bd7dcb5a4528

Ook het terugsturen van aanvullende informatie over de container wordt meegezonden met de digitale statusupdate. Zo is het overtikken van bijvoorbeeld containernummer en tarra gewicht niet meer nodig.

Naast deze onderlinge koppeling tussen EasyTrip gebruikers kunnen wij importfuncties schrijven voor verschillende soorten bestanden van uw opdrachtgever(s).

 

Meer lezen

Samenwerking Rietveld / Easytrack

EasyTrip heeft sinds 2015 een nauwe samenwerking met Rietveld op het gebied van koppelingen tussen beide systemen.

Rietveld20logo

De ritopdrachten kunnen direct vanuit EasyTrip naar de boordcomputer worden gestuurd en snel en flexibel gewijzigd worden. De planner heeft online en realtime inzicht in de status van de ritorders middels EasyTrack. Door de combinatie van de navigatie in de boordcomputer kan uw chauffeur naar het juiste adres genavigeerd worden.

Efficio

Naast de koppeling met boordcomputer is er ook een koppeling met de Android app van Rietveld. Met de app is het ook mogelijk om transportopdrachten digitaal te verzenden vanuit EasyTrip. De complete afhandeling van de opdracht kan de chauffeur doen op de telefoon.
De app is een financieel interessante en complete oplossing. Er is geen grote investering nodig van een complete boordcomputer en ook prima te gebruiken wanneer u vaste charters heeft die dagelijks opdrachten voor u uitvoeren.

1. Efficio App Hoofdscherm - Mobile

Naast het automatisch versturen van de ritopdrachten naar de boordcomputer of app worden de afgeronde orders met de gewenste additionele informatie ook direct vanuit de boordcomputer in EasyTrip verwerkt. Denk hierbij aan een containernummer of zegelnummer.

Meer lezen

Documenten digitaal bij uw rit in EasyTrip

EasyTrip beschikt standaard over de optie om alle documenten van uw rit digitaal op te slaan en te koppelen in plaats van deze te printen of de papieren versie hiervan te bewaren in kasten vol dossiers.

shutterstock_4030507

Denk aan de transportopdracht van uw opdrachtgever welke via de e-mail binnenkomt, maar ook de gescande CMR’s en andere documenten kunnen simpel worden geïmporteerd en direct gekoppeld worden.

Naast het importeren vanaf uw computer of het handmatig toevoegen van documenten heeft EasyTrip een 100% koppeling met bijvoorbeeld Microsoft Outlook en kunnen bijlagen van binnenkomende e-mail direct worden gekoppeld aan een rit.

Wanneer er gebruik wordt gemaakt van deze functionaliteit bouwt u een digitaal dossier per rit/dossier op en heeft u te allen tijde de complete informatie in het systeem voorhanden.

shutterstock_142560139

Meer lezen

Koppeling EasyTrip en Boxreload

EasyTrip heeft sinds november van dit jaar een samenwerking met Boxreload op het gebied van uitwisseling van gegevens tussen beide systemen.

Boxreload richt zich op samenwerking tussen wegvervoerders. Het delen van informatie maakt een betere planning mogelijk. Boxreload vermindert ‘lege kilometers’ in wegvervoer. De site helpt grote en kleine wegvervoerders met het combineren van lading van twee rondritten van twee trucks – elk met een leeg heen- dan wel retourtraject – en deze te vervangen door één rondrit door één truck; een ‘boxreload’.

naamloos

Vanuit EasyTrip kunt u elke opdracht dit u wilt laten opnemen in Boxreload met een muisklik overzetten. Alle gegevens die al aanwezig zijn in EasyTrip worden 1 op 1 overgenomen. Ook houdt de koppeling rekening met eventuele extra stops.

Wanneer de opdracht wijzigt stuurt EasyTrip automatisch update berichten naar Boxreload. Zo blijven beide systemen qua informatie gelijk aan elkaar. Ook het verwijderen van de opdracht uit Boxreload is slecht 1 muisklik.

Kijk voor meer informatie op de site van Boxreload

Meer lezen