Samenwerking Rietveld / Easytrack

EasyTrip heeft sinds 2015 een nauwe samenwerking met Rietveld op het gebied van koppelingen tussen beide systemen.

De ritopdrachten kunnen direct vanuit EasyTrip naar de boordcomputer worden gestuurd en snel en flexibel gewijzigd worden. De planner heeft online en realtime inzicht in de status van de ritorders middels EasyTrack. Door de combinatie van de navigatie in de boordcomputer kan uw chauffeur naar het juiste adres genavigeerd worden.

Applicaties

Naast de koppeling met boordcomputer is er ook een koppeling met de Android app van Rietveld. Met de app is het ook mogelijk om transportopdrachten digitaal te verzenden vanuit EasyTrip. De complete afhandeling van de opdracht kan de chauffeur doen op de telefoon.

De app is een financieel interessante en complete oplossing. Er is geen grote investering nodig van een complete boordcomputer en ook prima te gebruiken wanneer u vaste charters heeft die dagelijks opdrachten voor u uitvoeren.

Naast het automatisch versturen van de ritopdrachten naar de boordcomputer of app worden de afgeronde orders met de gewenste additionele informatie ook direct vanuit de boordcomputer in EasyTrip verwerkt. Denk hierbij aan een containernummer of zegelnummer.

TOP