Koppeling EasyTrip en Trimble

EasyTrip heeft sinds november 2018 een samenwerking met Trimble op het gebied van koppelingen tussen beide systemen. De opdrachten kunnen direct vanuit EasyTrip naar de boordcomputer worden gestuurd. Door de combinatie van de navigatie in de boordcomputer kan uw chauffeur naar het juiste adres genavigeerd worden.

Carcube & EasyTrip

De ritopdrachten kunnen dan direct vanuit EasyTrip naar de boordcomputer worden gestuurd en snel en flexibel gewijzigd worden. De planner heeft on-line en realtime inzicht in de status van de ritorders middels de website van Trimble. Door de combinatie van de navigatie in de boordcomputer kan uw chauffeur naar het juiste adres genavigeerd worden.

Naast het automatisch versturen van de ritopdrachten worden de afgeronde orders met de gewenste additionele informatie ook direct in EasyTrip verwerkt. Denk hierbij aan een containernummer of zegelnummer.

APP

Naast de koppeling met boordcomputer is er ook een koppeling met de Android app van Trimble.

Met de app is het ook mogelijk om transportopdrachten digitaal te verzenden vanuit EasyTrip. De complete afhandeling van de opdracht kan de chauffeur of charter doen op de telefoon.

De app is een financieel interessante en complete oplossing. Er is geen grote investering nodig van een complete boordcomputer en ook prima te gebruiken wanneer u vaste charters heeft die dagelijks opdrachten voor u uitvoeren.

TOP