Koppeling
Boordcomputers & Apps

Er zijn vanuit EasyTrip verschillende koppelingen met boordcomputers welke op verzoek van gebruikers zijn gemaakt. Deze koppelingen maken het mogelijk om opdrachten direct naar de boordcomputer of app te sturen van de chauffeur of charter. Deze ziet zijn ‘taken’ en kan ook direct de navigatie starten naar de locatie.

Naast het versturen van de ritopdrachten worden de afgeronde orders met de gewenste additionele informatie ook direct vanuit de boordcomputer in EasyTrip verwerkt. Denk hierbij aan een containernummer of zegelnummer, maar ook scans en foto’s van bijvoorbeeld de CMR.

Overige koppelingen

Boekhoudsystemen

Indien u reeds gebruikt van een boekhoudprogramma is het mogelijk een koppeling te maken tussen dat programma en EasyTrip. Zo koppelen we al met meer dan 15 boekhoudsystemen. Op die manier worden de verkoopfacturen vanuit EasyTrip ook direct geboekt in de boekhouding. Samen met de leveranciers wordt gekeken wat de mogelijkheden zijn.

EasyOrder

In samenwerking met EasyTrip opgetreden als ontwikkelaar van EasyOrder. De cloud service EasyOrder biedt de mogelijkheid om van meerdere grote verladers orders digitaal te ontvangen en direct de verwerken in EasyTrip waardoor de order invoer versnelt wordt en fouten door handmatige invoer worden weggenomen.

Tradeshift

Verschillende grote partijen in Europa werken met Tradeshift voor het aanleveren van de facturen. Middels de koppeling hoeft u deze niet meer handmatig in te voeren maar wordt deze na verzending automatisch verwerkt bij uw opdrachtgever met eventuele bijlagen erbij.

UTURN

UTURN brengt vraag en aanbod in de containertransport bij elkaar. Opdrachtgevers hebben vraag naar transportcapaciteit en plaatsen deze in de vorm van ritten op het platform. Wij hebben samen met UTURN een koppeling gerealiseerd waardoor geaccepteerde ritten vanuit UTURN direct geïmporteerd kunnen worden in EasyTrip Transportsoftware.

Collect + Go

Collect + Go is dé expert in het digitaliseren van vrachtdocumenten in beroepsgoederenvervoer. Met haar plug&play implementatiemodel stelt zij klanten in staat om vrachtdocumenten te digitaliseren.  Het Collect + Go platform is gecertificeerd door de overheid (NIWO) en voldoet aan alle wet- en regelgeving voor toepassing in de Benelux en daarbuiten.

Portbase

U kunt vanuit een dossier direct uw voormeldingen regelen bij Portbase. Dit kan zowel voor het op- en afzetten van een container als voor import en export documenten. Terugkoppeling die horen bij uw voormelding worden ook direct zichtbaar binnen het dossier zodat de gebruiker er op kan anticiperen.

WAT KUNNEN WIJ VOOR U BETEKENEN?

Wilt u meer informatie over een van deze koppelingen?

Neem contact met ons op